Sæt Skolen i Bevægelse

Øvelser
Materiale til aktivitetsugerne 17-20

Sæt din skole i bevægelse!

Drømmer du om motiverede og læringsparate elever? Brug Sæt Skolen i Bevægelse til at få kroppen mere med i undervisningen. Her kan læring let kombineres med leg og bevægelse, og du får masser af inspiration, der både har Fælles Mål og meningsfuld bevægelse i fokus.

Inspiration for alle lærere og pædagoger

Med Sæt Skolen i Bevægelse får du inspiration, værktøjer, færdige arbejdsark, film og gode råd for både lærere og pædagoger på alle klassetrin. Her er øvelser til fx de boglige fag, til de små aktive pauser og til den understøttende undervisning. Og har I lyst til at få besøg af os, så kommer vi gerne ud og afholder kurser for jeres skole.

Derfor skal du bruge os

1. Bevægelse i løbet af dagen kan fremme læring, motivation og trivsel
  2. Sæt Skolen i Bevægelses materiale er nemt og konkret
  3. Vi følger forskningen tæt og omsætter den til praksis for dig
  4. Vi udvikler sammen med lærere og skoler
  5. Her er samlet inspiration til alle fag
  6. Det hele er gratis, og der kommer nyt materiale hele tiden

Sæt Skolen i Bevægelse er en del af programmet Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt.

Hent ideer til din egen undervisning