Bevæg dine elever i udskolingen!

De ældste elever vil også gerne være aktive. Det vil de fordi, mange lærer bedre, når de har kroppen med og fordi medbestemmelse og mening med bevægelsen giver elever, der trives.

Formålet med Sæt Skolen i Bevægelses materiale, "Bevæg Udskolingen", er, at introducere en række grundøvelser, der er nemme at integrere i undervisningen. Herefter kan man bruge materialets guide til en udviklingsproces, som involverer eleverne i udvikling og implementering af undervisning med bevægelse. Eleverne bliver medaktører og får mulighed for at præge bevægelsen, så den går hånd i hånd med det faglige stof, der arbejdes med.

Gå på opdagelse her på siden, brug og juster materialerne, så de passer til netop din undervisning!

Lærerhæfte                    Elevhæfte

Lærerhæfte                                             Elevhæfte

Øvelser

Würfelspiel und Wörterchaos

Global Skala

Landekort

Tip!

Brug FN-forbundets interaktive hjemmeside med tal, kort og grafer, eleverne kan gå på opdagelse i.

Fortæl, hvem jeg er!

Multikort