Vær med i Sæt Skolen i Bevægelse

Jeg er interesseret
 • Bevægelsesfabrikken

  For 0.-6. klasse: Prøv en aktiv bevægelseshistorie eller lav din helt egen historie!

  Bevægelsesfabrikken
 • Bevæg Udskolingen

  Dyk ned i vores spritnye udskolingsmateriale. Prøv en af grundøvelserne med din klasse, og tag dem med i videreudviklingen af sjov og meningsfuld bevægelse til de boglige fag.

  Bevæg udskolingen
 • Vind fede præmier

  Vi kårer efter uge 20 de skøreste og mest aktive bevægelseshistorier indsendt af 0.-6. klasse og udskolingens favoritøvelse. Der er fede præmier på spil, så vær med!

  Konkurrencer


Kampagne eller kurser, så er I med!

Det er nemt at være med i Sæt Skolen i Bevægelse, og I bestemmer selv på hvilket niveau, I vil sætte ind.

Den nemme start

Har I lyst til at sætte fokus på bevægelsen i løbet af året, for at holde gejsten, er det en god start at tilmelde en eller flere klasser til vores kampagne. I kan hoppe med på den året rundt og afhængig af, hvor tidligt på skoleåret I tilmelder jer, så får I løbende tilsendt materialer til kampagnens forskellige nedslag. Læs mere om at deltage i kampagnen
Med kampagnen kan I få et fællesskab omkring bevægelsen på en årgang, et trin eller hele skolen.

Garanti for inspiration og godt humør

Har I brug for at blive inspireret og få et fælles afsæt, så er vores kurser en super mulighed. Her kommer vi ud til jer. Her laver vi kursusundervisning i bevægelse og kobler relevant teori på. Her ser I i egne omgivelser, hvordan bevægelse og læring smelter sammen. Her får I smil på læben og motivation til at gå igang. - Alene eller sammen med en kollega!
Læs mere og bestil et kursus.

Relaterede projekter