Kunne din klasse tænke sig at vinde lækre præmier? I løbet af kampagnen har du mulighed for at deltage i indtil flere konkurrencer.

I løbet af aktivitetsugen kan 0.-6. klasse designe og indspille deres egen bevægelseshistorie. Vi præmierer 5 skøreste og mest aktive bevægelseshistorier med fede præmier.

Man kan vinde en af følgende præmier: pingvinpakke, alfabettæppe, krokodillehop, knightbattle eller en musikpakke.

Første vinder blev 3.a fra Sødalskolen, hvor Najma og Selma har sammensat og speaket historien "Tyven i Supermarkedet"

Udskolingens yndlingsøvelse

I arbejdet med vores udskolingsmateriale skal de ældste elever selv være med til at udvikle aktive faglige øvelser. Film klassens favoritøvelse og opload den til Dansk Skoleidræts facebookside eller mail den direkte til os på ssib@skoleidraet.dk - senest onsdag d. 24. maj. Så deltager I i konkurrencen om et bordfodboldbord til klassen. Husk at skrive skole, klasse og øvelsens navn.

Ugekasser – lodtrækning blandt alle klasser

I hver aktivitetsuge bliver der trukket lod blandt alle klasser, som har tilmeldt sig til kampagnen. Vinderne får direkte besked.

Alle vinderne får en stor 12-sidet terning, udendørstalskiver og et twisterspil.

Vinderen af uge 17, er: 3.b fra Bakkeskolen Kolding

Vinderen i uge 18, er: 5.s fra Aabybro Skole